Volgers

18 dec 2012

Paarse kerstkaart

Goedemorgen Lieve Bloglezers.
Allereerst bedankt voor de leuke reacties op mijn doosje. Gister ga ik naar de winkel om er lekkere kerstchocolaatjes in te halen. Kom ik thuis met boodschappen en wat ben ik vergeten ja ja de chocolaatjes. ( een briefje is af en toe toch wel makkelijk )hihi.
Dit kaartje ben ik gister aan begonnen en vanmorgen lekker afgemaakt wou nog graag meedoen aan de challenge van Crea Miep en nog een paar andere kon ze mooi samenvoegen.
Dit is het geworden

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges

* Crea Miep Kerstkaart Paars

* Hobby Vision afbeelding op cirkel

* Christmas Challenges With Sketches Schets

Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Iedereen een fijne dag en tot snel.
Liefs Jackelien

7 opmerkingen:

  1. Jackelien, wat een prachtige kaart, super mooi geheel, en wat een leuke stempel!!! Heel erg bedantk voor je deelname bij CCWS

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi een kaart in het paaaaars, zoals mijn dochter zegt.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Jackelien, mooi dat paars. En een supergrappig stempeltje. Heel herkenbaar ik loop ook regelmatig in de supermarkt als een kip zonder kop en kom ik thuis en oeps toch weer wat vergeten wat je eigenlijk het hardste nodig hebt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jackelien,
    wat een prachtig kaartje heb je gemaakt. Ik vind paars erg leuk voor de kerst. Is niet standaard, maar wel warm!
    Groetjes,GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk kaartje!! Ik ben blij om te lezen dat jij ook dingen vergeet te kopen. Ik stond gisteren met mijn ovenschotel klaar om in de oven te zetten, maar was vergeten geraspte kaas te kopen!! Snel naar de plus en bij thuiskomst snel de kaas erover en in de oven. Toen ik ging opruimen kwam ik tot de ontdekking dat mijn saus nog in de maatbeker zat!! Snel de schaal weer uit de oven, kaas opzij, saus erover, kaas weer terug en klaar!! Pffff, misschien zit ons hoofd te vol met kerstkaarten! Haha. Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen