Volgers

31 mei 2012

Challenge Hobbyjournaal

Hier nog een kaartje van mij deze had ik vorige week al gemaakt Op het blog van het hobbyjournaal is een challenge een kaartje maken naar aanleiding van een schets dit is de schets
En dit is mijn kaarje geworden hij is inmiddels al op de post gegaan de challenge loopt tot 5 juni en 6 juni maken ze de winnaar bekend en die wint een waardebon van € 100,- te besteden bij een hebbyzaak naar keuze nou wie wil dat niet.!
Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden? Lees de reacties erg graag. Liefs Jackelien

Simpel kaartje

Hallo Allemaal Hier ben ik weer. Vandaag dit kaartje gemaakt naar aanleiding van de schets van de Dutch Card Lovers Was erg leuk om te doen en een mooie schets om de restjes papier op te maken.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van de https://dutchcardlovers.blogspot.com Iedereen nog een fijne avond.

14 mei 2012

Magnolia kaartje

Goedemorgen Dames Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers hartelijk welkom heten. Erg leuk dat jullie mijn blog volgen. Iedereen een leuke moederdag gehad ik wel. Als verassing had mijn man geregeld dat we een buffet kregen bij FC Twente en daarna de wedstrijd kijken.Erg leuk de kids vonden het ook erg leuk alleen Jammer dat we verloren hebben. Dan wil ook nog even melden dat ik de challenge bij 3 d nadia's challengeblog gewonnen heb. Erg leuk. Dit kaartje wat ik gisteravond gemaakt heb wil ik jullie nog even laten zien als je het kaartje open schuift zie je een tekst eronder. ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Lees de reacties graag.
Iedereen een fijne dag en tot de volgende keer.

10 mei 2012

Fijne verjaardag

Hier ben ik weer.Met nog een kaartje. Deze heb ik vanmorgen gemaakt. bij een hoop inspiratie challenge blog hebben ze een inspiratie foto naar aanleiding daarvan heb ik dit kaartje gemaakt. Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden?
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.de/2012/04/uitdaging-foto.html Iedereen een fijne dag en tot snel.

Fijne dag

Goedemorgen Dames. Gisteravond dit kaartje gemaakt naar aanleiding van een schets bij de Dutch Card Lovers. Een simpel kaartje maar vindt hem erg leuk geworden. Jullie raden nooit waar het papier weg komt? Okay zal het verklappen bij de praxis en andere bouwmarkten heb je bij het behang van die proefstukjes voor hangen. Nou dat heb ik gebruikt Leuk he.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen aan de challenge van de http://www.dutchcardlovers.blogspot.com

8 mei 2012

Voetbal Kaart

Goedemorgen allemaal Dit kaartje heb ik vanmorgen gemaakt een leuk voetbalkaartje vond ik zelf. Net even een rondje blogland gedaan wat heerlijk om op andere blogs te kijken en wat is er veel leuks te zien.!
Met dit kaartje wil ik ook nog meedoen aan de challenge van het http://nadiaschallengeblog.blogspot.com Tot later Liefs Jackelien

7 mei 2012

Hollands Kaartje

Hallo Dit kaartje heb ik vanavond gemaakt op het blog van Kleuren met derwents zag ik een leuke challenge staan,ik dacht daar ga ik eens even lekker mee bezig. De opdracht is maak een Hollands kaartje nou ik heb de kleuren rood,wit,blauw gebruikt. Rode tulpen, klompjes delfts blauw. Als dat niet meer hollands is (hihi)
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de challenge van: http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Liefs Jackelien

6 mei 2012

snowboarden

Hallo Allemaal Allereerst een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers erg leuk dat jullie mijn blog bezoeken. Gisteravond heb ik dit kaartje gemaakt bij nadia's challenge blog was de opdracht maak een kaartje in 3d en gebruik sport. Dit is mijn bijdrage geworden.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Vindt het erg leuk om de reacties te lezen Met dit kaartje doe ik mee aan de challenge van: http://nadiaschallengeblog.blogspot.com

3 mei 2012

40 jaar getrouwd

Hallo allemaal Even een kaartje wat ik voor een oom en tante die 40 jaar getrouwd waren heb gemaakt. Op het kaartje zit een foto van hun zelf heb ik uit een oud fotoboek van mij zelf gevonden.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Zou het leuk vinden als je een reactie achter laat, en nog leuker als je mijn volger wordt liefs jackelien