Volgers

31 mei 2012

Challenge Hobbyjournaal

Hier nog een kaartje van mij deze had ik vorige week al gemaakt Op het blog van het hobbyjournaal is een challenge een kaartje maken naar aanleiding van een schets dit is de schets
En dit is mijn kaarje geworden hij is inmiddels al op de post gegaan de challenge loopt tot 5 juni en 6 juni maken ze de winnaar bekend en die wint een waardebon van € 100,- te besteden bij een hebbyzaak naar keuze nou wie wil dat niet.!
Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden? Lees de reacties erg graag. Liefs Jackelien

6 opmerkingen:

 1. Hoi jackelien,

  ik ben helemaal onder de indruk. Als ik deze schets had gezien as ik waarschijnlijk meteen moedeloos geworden. En jij maakt de prachtigste kaart!! En voor zo'n prijs...ja, net wat je zegt: wie wil dat nu niet?
  Ik vind het een beeldschoon kaartje.
  Groetjes en heel veel succes!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is de kaart prachtig geworden. ik had het ontwerp ook gezien, maar even niet de moed om hieraan te beginnen.
  Wie weet.... De prijs is leuk.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is zo prachtig van mij mag je winnen hoor Jackelien groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je die schets prachtig uitgevoerd. Ik hoop voor je dat je die prachtige prijs wint. Met zo'n kaart ben je toch zeker een kanshebber!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart! Ik zat zelf ook nog te twijfelen of ik mee zou doen, want die prijs is echt super, maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan, omdat de kans niet groot is dat je wint en je je kaart niet eens kan houden. Heel leuk gedaan je kaart en nu maar hopen dat je wint!

  BeantwoordenVerwijderen